mkb kredietcoach

Twan De Louw

 

 

Wie ben ik?

Als MKB Kredietcoach zie ik mezelf graag als betrouwbare en onafhankelijke kennispartner van de ondernemer in het traject van een financieringsaanvraag. Mijn jarenlange ervaring als accountant biedt hierbij zeker toegevoegde waarde. In een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijk ik samen met u de mogelijkheden voor onze samenwerking.

 

Wat doen wij?

Wij leveren adviesdiensten van hoog niveau in een optimale prijs/kwaliteitverhouding en zijn een betrouwbare en slagvaardige partner voor alle cliënten. Onze cliënten hebben een vast contactpersoon die de ondernemer en zijn business begrijpt en de regio kent. Door persoonlijk en intensief contact tussen de adviseur en de ondernemer is de betrokkenheid groot. Deze betrokkenheid maakt dat wij net even die stap extra doen, de cliënt beter begrijpen en meerwaarde kunnen bieden. Wij zijn goed bekend in de regio West-Friesland en de provincie Noord-Holland en hebben uitstekende contacten bij banken.

 

Waarom gebruiken wij Kredietpaspoort?

Wij maken graag gebruik van input uit het Kredietpaspoort. Het laat betrouwbaar zien hoe jij bezig bent met ondernemen en hoe je bedrijf ervoor staat. Kredietpaspoort biedt hiermee een handvat in coaching en/of  advies en maakt je een gelijkwaardige gesprekspartner van (potentiële) financiers. Hiermee vergroot je je kans op financiering.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op aan de hand van onderstaande gegevens.

 

 Twan de Louw

 

CONTACTPERSOON

Twan de Louw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0413-767567

 

Organisatie

Bekkers Accountants

Bastion 1-5

Sint-Oedenrode

0413-483070

www.bekkersaccountants.nl


kredietpaspoort-logo-small