mkb kredietcoach

Susan Starren

 

 

Wie zijn wij?

Langedijk & Starren - Accountants en Belastingadviseurs B.V. is een jonge onderneming op het gebied van financieel zakelijke dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit ons kantoor in Obdam verzorgen wij een breed dienstenpakket, op het gebied van accountancy en belastingen.

Als ondernemer wilt u graag geholpen worden met een financieringsaanvraag. Wij zorgen ervoor dat uw plannen gerealiseerd met een focus op financiering en ondernemerschap. Susan Starren is opgeleid als MKB kredietcoach en kan u helpen met verkrijgen en behouden van een financiering. Of het nu gaat om een inzicht in uw sterke punten als ondernemer, het maken van een ondernemingsplan of het opstellen van prognoses, wij zijn u van dienst.

 

Wat doen wij?

Wij leveren adviesdiensten van hoog niveau in een optimale prijs/kwaliteitverhouding en zijn een betrouwbare en slagvaardige partner voor alle cliënten. Onze cliënten hebben een vast contactpersoon die de ondernemer en zijn business begrijpt en de regio kent. Door persoonlijk en intensief contact tussen de adviseur en de ondernemer is de betrokkenheid groot. Deze betrokkenheid maakt dat wij net even die stap extra doen, de cliënt beter begrijpen en meerwaarde kunnen bieden. Wij zijn goed bekend in de regio West-Friesland en de provincie Noord-Holland en hebben uitstekende contacten bij banken.

 

WAAROM wij gebruik maken van KREDIETPASPOORT?

Het kredietpaspoort geeft je in één opslag inzicht in de sterke punten van jouw als ondernemer en van jouw onderneming en is daarmee een goed hulpmiddel voor een financieringsaanvraag.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op aan de hand van onderstaande gegevens.

 

 Susan Starren

 

CONTACTPERSOON

Susan Starren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-12504864

 

Organisatie

Langedijk & Starren Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Overweg 7

1713 HX Obdam

0226-451617

www.langedijkenstarren.nl


kredietpaspoort-logo-small