Over ons

Team Kredietpaspoort 

Het bedrijfsbureau van Kredietpaspoort bestaat op dit moment uit twee bevlogen mensen,  vanuit hun eigen expertise betrokken bij de ontwikkeling van kredietpaspoort.
Patrick Verdoold

 Profiel Patrick Verdoold

Maart 1972 was de maand dat The Godfather in première ging, die maand was ook mijn première op deze wereld. Nu, 42 jaar later, woon ik Woerden samen met mijn vrouw en twee tieners. Na mijn HEAO studie heb ik jaren bij diverse banken gewerkt zowel als accountmanager als leidinggevende. In die periode veel geleerd en gezien hoe de markt en de manier van werken is veranderd. Na gewerkt te hebben in grote organisaties was ik op zoek naar een nieuwe werkomgeving waarin ik mijn ervaring vanuit de financieringsketen kon meenemen en ondertussen ook kan ondernemen. Na een eerste gesprek in 2013 met Jan Wietsma heeft dat uiteindelijk geleidt tot mijn start bij Kredietpaspoort in oktober 2014. Een initiatief van en voor ondernemers. Kredietpaspoort pakt een probleem aan wat ik herken bij veel ondernemers en het voelt goed om hier aan bij te dragen. Ik geloof dat wij de ondernemers hiermee echt helpen, als ze maar in de spiegel willen kijken!

EVA VAN ALPHEN

Profiel Eva van Alphen

Mijn naam is Eva van Alphen, 27 jaar oud en samenwonend in Rotterdam. Na een start Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit koos ik voor een vak wat dichter bij mijn hart lag, en ik besloot mij aan de Hogeschool te laten opleiden tot maatschappelijk werker.  In oktober 2014 begon ik bij Kredietpaspoort, waar ik mij op een andere manier bezig houd met de maatschappij en het ondersteunen van mensen, namelijk ondernemers. Binnen Kredietpaspoort ben ik verantwoordelijk voor het Office Management en houd ik me bezig met de Marketing & Communicatie, twee uiteenlopende richtingen: een uitdagende combinatie!

kredietpaspoort-logo-small