accountant/adviseur

 

Waarom Kredietpaspoort?

In de relatie tussen financier en ondernemer vervul jij als accountant, coach, adviseur een belangrijke rol als het gaat om het krijgen en behouden van een financiering. Daarnaast heb je meestal ook een belangrijke functie als het gaat om het optimaliseren van de financiële reputatie van jouw klant.

Het Kredietpaspoort is hét instrument in het gesprek tussen ondernemer, financier en accountant of adviseur.
Met het Kredietpaspoort kun je de ondernemer actief begeleiden en ondersteunen bij het verbeteren van zijn ondernemerschap en de hiermee samenhangende financiële parameters.

Hoe vraag ik een paspoort aan voor mijn klanten?

Kredietpaspoort biedt je als accountant/adviseur de mogelijkheid Kredietpaspoorten af te nemen per bundel.

• Een bundel van 5 paspoorten voor : €1.100,- (exclusief BTW), inclusief twee workshops.

Een Kredietpaspoort is een jaar lang te gebruiken. Binnen dit jaar kan de financiële module onbeperkt worden geactualiseerd.

Workshops

Nadat je een bundel hebt aangevraagd en wij je betaling hebben ontvangen, ontvang je van ons een uitnodiging voor de workshops. Wel interesse in de workshops maar nog even wachten met de aanschaf van een Kredietpaspoort? Dat kan ook. De vergoeding voor de tweedaagse workshop is dan € 600,- (exclusief BTW).

Tijdens deze workshop wordt je door Jan Wietsma van Full Finance en MKB-Kredietcoach getraind in het werken met Kredietpaspoort. In deze workshop wordt ingegaan op de ontwikkelingen in de financieringsmarkt en het gebruik van Kredietpaspoort in de voorbereiding op een goed verhaal richting de financier.

U leert alles over hoe u het ingevulde Kredietpaspoort van uw klant moet lezen en hoe u het in kunt zitten in een financieringsaanvraag.

Tevens is na aanschaf van een bundel voor u de handleiding 'Het Kredietpaspoort als coachings- en adviesinstrument' beschikbaar.

 

Los paspoort

Uiteraard is het ook mogelijk om losse paspoorten aan te schaffen. Je klant kan door op de button 'registreren' te klikken zelf een Kredietpaspoort aanmaken. Hij betaald dan €295,-(exclusief BTW) per paspoort.
Nadat het paspoort door je klant is ingevuld, kan het paspoort worden gedeeld. Met jou, maar óók met een financier. Je klant bepaald te allen tijde wanneer en met wie hij het paspoort deelt. 

Meer weten?

Kredietpaspoortorganiseert in het gehele land ontbijtsessies om accountants kennis te laten maken met Kredietpaspoort. Patrick Verdoold en Jan Wietsma zullen je tijdens dit ontbijt uitleggen hoe je met het Kredietpaspoort in de hand de adviesrelatie met je klant kunt versterken. Ook zullen zij vertellen op welke manier het Kredietpaspoort een bijdrage levert aan het samenstelproces.

Klik hier voor actuele data en locaties en meld je aan door een email met je contactgegevens te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

kredietpaspoort-logo-small