Marina van rossum                                            oamkblogo

 

wie ben ik?

Als lid van OAMKB, een nationaal netwerk van ondernemende accountants, adviseurs en administrateurs, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige adviseur zijn. Zo kunnen mijn klanten 24/7 hun administratie inzien en ben ik makkelijk bereikbaar via Skype en e-mail. En als iemand op zaterdagavond met een prangende vraag zit, dan ben ik óók bereikbaar. Ik ben als online adviseur actief in de regio Sittard-Geleen. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol.”

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent en bezig zijn met wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem ze deze zorg graag uit handen. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers niet van verrassingen, maar van transparantie houden. Omdat ik zelf ondernemer ben, kan ik proactief meedenken over bedrijfsstrategieën en kostenposities.

 

Waarom gebruik ik kredietpaspoort?

Het vormt de basis van alle kredietvraagstukken die ondernemers ingevuld willen zien: Hoe acteer je als ondernemer, wat is de marktpositie van jouw onderneming en hoe staat je onderneming er financieel voor? Alle antwoorden hierop komen binnen in 1 interactief 'document' dat voor welke funder dan ook zeer belangrijk is, om inzicht en vertrouwen te krijgen in beantwoording op deze kredietvraagstukken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op aan de hand van onderstaande gegevens.

 

 marinafoto

 

CONTACTPERSOON

Marina van Rossum

Nusterweg 63B
6136 KT SittardTEL: 046 - 260 02 01
GSM: 06 - 29 16 95 40
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website: http://www.oamkbsittard-geleen.nl

 

 


kredietpaspoort-logo-small