mkb kredietcoach

Evert van de Kamp

 

Wie zijn wij?

Van de Kamp & Van Gelder: “Wij bieden je rust op jouw weg naar meer rendement!”

Wij doen dit door jou als ondernemer bewust te maken van jouw doel en je te helpen bij het uitstippelen van de weg daar naar toe. Wij ondersteunen je bij het houden van focus d.m.v. geautomatiseerd tot stand gekomen signalen, KPI’s en dashboarden. Wij zijn uitstekend in staat om de samenhang tussen strategie, inzicht en administratie in zijn geheel te overzien.

Onze klanten zijn ondernemende vakmannen en -vrouwen in het midden- en kleinbedrijf. Dat zijn wij namelijk zelf ook. Wij willen op een eerlijke en integere manier zakelijke diensten verrichten. Belangrijk is daarbij ons vermogen om verder te kijken dan de cijfers. Wij hebben oog voor de mens achter de ondernemer.

Zoek je een ondernemende business coach? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Evert van de Kamp: “Een ondernemende business coach met een meer dan gemiddelde belangstelling voor automatisering”.

Een betrokken en menselijke accountant. Maar ook een business coach die een spiegel kan voorhouden. Type grote mond en klein hartje. Grote lijnen. Emotie achter de cijfers. Sparringpartner. En met de bijzondere gave om complexe zaken te reduceren tot eenvoudige uitdagingen.

“Het mooiste aan mijn vak vind ik de contacten met verschillende mensen/ondernemers. Hierbij is het leuk dat je ondernemers kunt begeleiden om hun onderneming tot een succes te maken!”

 

WAAROM maken wij gebruik van KREDIETPASPOORT?

Het achterliggende idee (begeleiding ondernemers van aanvraag tot aflossing) spreekt ons aan en past precies in onze visie. Het startpunt ligt uiteraard bij de financieringsaanvraag, maar wat er daarna gebeurt is nog belangrijker. Het kredietpaspoort is een mooie aanvulling op de diensten die wij leveren.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op aan de hand van onderstaande gegevens.

 

 Evert van de Kamp 2

 

CONTACTPERSOON

Evert van de Kamp AA RB

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-30372245

 

Organisatie

Van de Kamp & Van Gelder Accountants en Adviseurs

Uraniumweg 56-F

3812 RK Amersfoort

033-4652106

www.vandekampvangelder.nl


kredietpaspoort-logo-small